Sponsoren

Zonder onze trouwe sponsors zou de 24 uur van Montfoort geen bestaansrecht hebben.

GOUD

KIREMKO

Kiremko ontwikkelt, produceert en installeert alle machines benodigd voor de (semi-) automatische verwerking van aardappelen in frites, (speciale) snackproducten zoals chips, pellets, tortilla chips en andere aardappel bijproducten zoals vlokken, salades en puree. Verder levert Kiremko machines voor de verwerking van groenten, niet alleen voor de vers-, maar ook voor de diepvries- en gekoelde markt. 

VAN DEN POL ELEKTROTECHNIEK

In 1935 gestart als lokale elektricien is Van den Pol Elektrotechniek nu uitgegroeid tot middelgroot elektrotechnisch- en beveiligingssystemen specialist in de Randstad.

Al ruim 80 jaar verzorgd dit bedrijf alle systemen “waar een draad aan zit” in de markten utiliteitsbouw, industriële automatisering, retail, woningbouw én gebouwbeheer.

Van den Pol werkt slim en duurzaam en levert technische installaties die dit ook zijn, en jaren lang goed blijven presteren.
Het motto in dit bedrijf is “lekker werken met leuke mensen”, en dit doen zij graag met collega’s maar zeker ook met klanten.

 

BLR-BIMON BV

BLR-Bimon is dé specialist op het gebied van het verlenen van advies, engineering, installeren, service en onderhouden van uw klimaatapparatuur. Het familiebedrijf, dat in 1969 werd opgericht, vervult een pioniersrol op het gebied van klimaatbeheersing door altijd voorop te lopen met de nieuwste ontwikkelingen.

ZILVER

DE RECLAMEHELDEN

Ben jij MKB-er en heb jij altijd gedacht dat een eigen interne marketingmedewerker voor jou onhaalbaar is? Dan moet je echt eens contact opnemen met één van De ReclameHelden. Je krijgt de prestaties van een fullservice reclamebureau en de aandacht zoals een interne marketingmedewerker zou geven, zónder het bijbehorende prijskaartje!


Met bijna heroïsche toewijding en gewapend met specialistische marketingkennis neemt een ReclameHeld jou je totale marketing- en reclametraject uit handen. Afhankelijk van het vraagstuk, schakelt hij indien nodig de hulp in van collega-ReclameHelden. Een klant volledig ontzorgen, dat is de missie van de ReclameHelden. Altijd dichtbij.

DYNAMX

Uw dynamische partner voor ICT kantoor automatisering-, telecommunicatiesystemen en brandmeld- en alarminstallaties. De beste communicatie is nog steeds de persoonlijke communicatie, de dialoog tussen mensen. Dynamx biedt uw organisatie het beste alternatief. Communicatie-oplossingen die het persoonlijk contact evenaren en beveiligingssystemen die de continuïteit van uw onderneming waarborgen.

 

RABOBANK

Rabobank Utrechtse Waarden e.o. is een professionele bank voor particulieren en bedrijven. Wij staan midden in de samenleving en helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ambities. Financieel, maar ook op maatschappelijk en sociaal gebied. Op onze website kunt u veel bankzaken zelf online regelen. Snel, veilig en gemakkelijk vanaf elke plek.

 

WINKELIERSVERENIGING MONTFOORT

Montfoort is een kleine stad, maar kent een grote saamhorigheid. Montfoorters houden samen het voorzieningenniveau op peil. Inwoners kiezen vaker voor een lokale leverancier. Daarmee blijft bijvoorbeeld een aantrekkelijk winkelaanbod mogelijk. Bedrijven zorgen op hun beurt voor financiële ondersteuning van sport, welzijn en cultuur, waardoor Montfoort ook in sociaal opzicht een bruisende gemeente is. 

 

ACCOUNTANTSKANTOOR SMEULDERS

Wij werken voor een groot aantal ondernemingen in uiteenlopende branches en sectoren. In onze visie past een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij de onderneming van onze relaties. Aandacht voor de (ondernemende) mens, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten, staat daarbij centraal. Wij zouden graag meewerken om van uw bedrijf een nog groter succes te maken. Dat doen we door u onder andere een hoop werk uit handen te nemen. U houdt voldoende tijd om te doen wat u het liefst doet én waar u goed in bent. 

 

W. VAN SCHAIK DRANKEN

Bij drankenhandel van Schaik heeft U de keuze uit honderden verschillende producten, variërend van frisdrank tot bier, van vruchtensappen tot gedistilleerd en wijnen uit alle delen van de wereld. Voortdurend worden producten getoetst aan het huidige tijdsbeeld en indien nodig vervangen. Naast de bekende A-merken en hebben wij een aantal alternatieve relatief goedkopere producten in huis.

 

CAFÉ BOLLE HARRY

Bent U op zoek naar een ideale combinatie van sfeer en gezelligheid in een gemoedelijke ambiance, dan voelt u zich in Café Bolle Harry meteen op uw gemak. Gastheer, DJ en gezelligheidsdier Harry weet hoe hij een feestje moet bouwen. Zing, drink en feest mee!

Kom ook langs bij Café Bolle Harry.

 

CAFÉ DE PLAATS 

Café "De Plaats" is een typisch bruin café in Montfoort zoals men in de 70'er jaren gewend was. Het resultaat van deze stijl is een zeer gezellige en vriendelijke omgeving waarin men kan biljarten, darten, kaarten en vooral gewoon zichzelf zijn. In de zomermaanden kan je vooral buiten genieten van de zon op het  bescheiden terras. 

Ondanks alle mogelijkheden welke Café "De Plaats" aan haar gasten biedt ter vermaak, zijn de prijzen zeer acceptabel gebleven en de moeite waard om eens op visite te komen.

CAFË THE OLD BAKERY

Vanaf 2017 is Montfoort een prachtige horeca zaak rijker. Gevestigd in de voormalige bakkerij op de Plaats in Montfoort is Grand cafe The Old Bakery geopend.

Bij The Old Bakery kun je bourgondisch genieten met een kop koffie, een goed glas wijn, een heerlijk(e) lunch of á la carte diner.

DM INTERACTIVE

DraadsMedia Interactive Design maakt je website en/of applicatie functioneel, visueel en klaar voor alle type schermen. Al sinds 2009 combineren wij de visie en huistijl van je merk met de beste gebruikerservaring. Wij ontwerpen interface designs voor alle soorten digitale concepten.

BRONS

ADFYS

Weer pijnloos de dagelijkse dingen kunnen doen of mee willen doen aan een marathon. De wensen en verwachtingen van klanten van ADFYS lopen uiteen. In alle gevallen biedt ADFYS de beste en meest effectieve behandeling.

U bent de klant en u staat centraal. Dat betekent dat de behandeling bij ADFYS in eerste aanleg plaatsvindt vanuit de persoon; dan pas vanuit de klacht. Een ouder iemand met bijvoorbeeld een knieprobleem vraagt een andere behandeling dan een kind of een sporter. De werkwijze en de behandelplannen van ADFYS zijn daar volledig op ingericht.

AUTOSERVICE DE GOEY

Autoservice de Goey is sinds 1965 een begrip voor Montfoort en omstreken. Vanaf het begin vertegenwoordigen wij het merk Opel. Buiten Opel vertegenwoordigen wij het merk Isuzu bedrijfswagens en het merk Shell voor al uw brandstoffen. Wij hebben een enthousiast team van 10 mensen die u graag van dienst zijn voor de meest uiteenlopende zaken rondom uw Opel, maar ook andere merken zijn bij ons van harte welkom. 

Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. 

JAN SNEL

Jan Snel is één van de koplopers op het gebied van flexibel bouwen. We hebben daar in de meer dan 55 jaar van ons bestaan een enorme ervaring en deskundigheid mee opgebouwd. En weten als geen ander de wensen en eisen van onze opdrachtgevers te vertalen in (semi)permanente huisvestingsoplossingen voor elk marktsegment.

RUINEMANS AQUARIUM

Ruinemans Aquarium wereldwijd één van de grootste groothandels in levende vissen. Sinds 1955 weten kleine en grote retailers ons te vinden als het gaat om topkwaliteit vissen. Door onze lange ervaring hebben wij grote kennis verworven met het importeren en exporteren van tropische vissen. Onze vissen importeren wij uit 25 landen, o.a. de VS, Brazilië en Azië. Ruinemans hanteert een strikte kwaliteitsstandaard zodat wij u de beste kwaliteit en service kunnen geven. Ruinemans is tevens de producent van RUTO diepvriesvoer.

 

SEON SERVICE & ONDERHOUD

SEON Service en Onderhoud is een bedrijf met een full service en onderhoud concept. Te denken valt hierbij aan; voorbereiding, uitvoering en begeleiding van partijen in de bouw en de civiele sector. Oprichter René Stekelenburg gaat de uitdaging aan om continu te innoveren door zich aan te passen aan de veranderende markten en wensen van de opdrachtgevers.

 

INTERBANKET BV

Wat eind jaren ’70 begon als een kleine fabriek die eenvoudige koekjes produceerde, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat bijvoorbeeld ook heerlijke stroopwafels maakt. De koekjes worden onder verschillende merknamen in meerdere Nederlandse winkels en supermarkten verkocht. Maar dat is nog niet alles, de koekjes van Interbanket gaa de hele wereld over. 

FLITSEND FOTOGRAFIE

Passie, spontaan, professioneel en kwaliteit. Met gevoel voor mensen. Dat is waar het om gaat bij Flitsend Fotografie; het vastleggen van een bijzondere gebeurtenis. Van nu, voor later.

CHRIS SPELBRINK KERMISEXPLOITANT

 

Vriend

Alb. Looman & Zoon
Autobedrijf Arno Spruit
Autoschade Van Duin B.V.
Beauty Plaza BV
Bemmel Container Service
Bij Ons Binnen
Bonne Consult
Bosch Car Service Van Kuilenburg B.V.
Carosserie Bakker
De Bruin BV
De IJsselhoeve
Bouwbedrijf de Wit
Dealer Totaal Concept
DennedBouw
Elmar
Erik van der Poel Tuinonderhoud
Figaro
Fintax
G. Klein Metaal b.v.
Gideaux
Goudriaan Vastgoed
Hoveniersbedrijf Jasper de Jong BV
Jacobi Assurantiën
Meditop
Peugeot Groene Hart
Rigro Las en Montage
Roy den Houdijker Sloopwerken & Metaalhandel
Securityxpert events&services BV
Todays Logistics
VakantieXperts Oudewater Montfoort
Van den Hadelkamp Auto s B.V.
Van Dijk Onderhoudswerken
Van Schaik & Partners bv
Veenbrink RVS B.V.
Verschoor Makelaardij en Assurantiën
Zeil-Doek B.V.

Bestaande

Sponsoren